Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är detta ett fånigt och föga talande begrepp.....måste finnas bättre.


De kallar det utbrändhet

Utbrändhet
- som vadå -
en utbränd
tändsticka

Utmattningsdepression
- som vadå -
utmattad av
depression
deprimerad
av utmattning

Utbränd
blir inte
den som
inte
brinner
för något

Utmattad
blir inte
den som
inte
sliter sig
själv i
stycken

Ut......
vadå ut......
när det handlar
om för mycket
INtryck
INitiativ
INlevelse

..... och man har överskridit sina möjligheters gräns

ser samhället detta som ett problem för
INdividen
när det är
omgivningens
orimligt ställda krav
som
gör
oss
sjuka




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-08-13 18:38



Bookmark and Share


    Elisabet Lindén Svensson
Hej Ulla
Detta fick du ihop riktigt bra, precis huvudet på spiken

Kram
Elisabet(Gunillas syster)
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP