Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårtecken

vårtecken för mig
är när grannbarnen tar fram
skateboard-ramperna




Bunden vers (Haiku) av Tessan
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-04-06 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessan
Tessan