Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma

Snart åker hon,
och lämnar mig.

Hur har hon tänkt att jag ska klara mig,
utan henne? jävla fitta

När jag blir stor vill jag bli lika stark som mamma.
Hon är solstrålarna som tar sig igenom molnen.
Det är hon som alltid försöker få allt att bli bra.

Mamma..........................




Övriga genrer av Nack
Läst 738 gånger
Publicerad 2005-04-06 12:00



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
gillar kontrasten i denna text. jävla fitta och ändå lyser kärleken och beundran igenom det hela...
2005-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack