Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flexibla till bristningsgränsen men på vems villkor?


Den (o)flexibla världen

Här får alla finnas till

Utom

Du, du och sådana som du

Här får alla utbilda sig

Utom

Du, du och sådana som du

Här får alla sina drömmar uppfyllda

Utom

Alla som inte passar in




Fri vers av lilla t
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-08-13 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t