Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev bara det som kom ur mig


Mörker

Mörkret skrämmer
Men mörkret är också en trygghet
för de som inte vill synas

I mörkret syns du inte
och du ser inte heller.

Vem gömmer sig där
Vill man veta
eller tryggt fortsätta
vidare
ovetande

Ibland är det bra att inte veta.




Övriga genrer av Jobo
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 21:24



Bookmark and Share


    Issand.
precis så. fint skrivet, jag gillar mörker!
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo