Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emotionell berg- & dalbana

svullen, svälld
arg, labil och förbannad

melankolisk, sur och skit-tjock!

aldrig glömma
aldrig missa

vätskefylld, kissnödig, labil

p-piller, p-piller, preventivmedel




Övriga genrer av LaPetiteRobeNoire
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-15 22:30



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
kvinna.. glömde du
2007-08-17

    ej medlem längre
haha :D
2007-08-16

  Obnoxious
Skit-tjock!
Löv it!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan