Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfull

bussen kom tio minuter försent idag
idag, igen.

jag kom fyra minuter försent idag
idag, igen.

varje dag är bussen sen,
varje dag är jag sen.

busschauffören lär sig aldrig att hålla tiden,
jag lär mig aldrig.

av någon underlig anledning hoppas jag alltid att bussen ska vara i tid just idag,
av någon underlig anledning lär jag mig aldrig,




aldrig någonsin.




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 544 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 21:34



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Tiden är ett tråkigt gissel som omvärlden tynger ner oss med för att inte vår frihet skall växa sig alltför stark. Vad är viktigast, att komma i rätt minut eller sköta sin uppgift?
2008-03-08

  jeanfredrik
Vi är alltid försent ute... =/
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan