Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till sanna

det är så fint med dig
du är som någonting i ett skåp som jag kan ta fram när jag behöver
som en varm vetekudde när jag har mensvärk




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-08 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan