Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delusional

Sweet cakes and milkshakes
locked up in the never ending dream days

Drip drop, drop a tear in my glas of watery wine
Make me disappear out of my disappearing daydream and just be mine
Take me out on town tonight take me out on a never ending night tonight
Make me laugh then make me cry and kiss me forever with an open eye




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-20 14:28



Bookmark and Share


  Obnoxious
Och fastän jag är lite dålig på det utländska språket du skriver på så tycker jag att den är dret bra!
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan