Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en pappa

När du kommer tillbaka kan du få lära mig att cykla utan stöd
När du kommer tillbaka kan du få hjälpa mig med läxorna som jag aldrig gjorde
När du kommer tillbaka kan du få lära mig om livet, om alla fel som jag gjorde
När du kommer tillbaka kan du få lära mig att läsa, skriva och förstå
När du kommer tillbaka kan du få berätta hur du tänkte, vad du tänkte, om du tänkte
När du kommer tillbaka kan du få ge mig julklappar och födelsedagspresenter
När du kommer tillbaka kan du få krama mig och säga något fint
När du kommer tillbaka kan vi låtsas att det som hände aldrig har hänt

Förresten, när kommer du tillbaka?




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 489 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-25 10:59



Bookmark and Share


    Din Mormor
Egocentriska pappor är inget att ha. Tyvärr.

Vi har det mycket bättre utan dem, tro mig.
2008-08-25

  Obnoxious
What's your name?
Who's your daddy?

Jag kan vara din pappa söta vännen, du skriver så det gör lite ont faktiskt.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan