Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mod, handsvett & kalla kårar

trots pirrande mage och skakiga knän
trots darrig röst och ett tryckande bröst

våga

trots stirrande blickar och svettiga händer
trots rinnande tårar och de kallaste kårar

våga

trots att det smärtar i ditt bultande hjärta

VÅGA




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 530 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-09 12:16



Bookmark and Share


  Obnoxious
Oj! vad är det vi nu ska vara med om när vi behöver så mycket mod? :)
2008-01-09

  Pulsatilla
Dessa rader skulle alla ha som en stor skylt på kylskåpet!
Bra Stärkande!
2008-01-09

  Pontus W.U
usch! riktigt bra!
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan