Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GoMorron Sverige!

... snooze en timme
nyheter, sport
kaffe, te, fil, müsli
på med gårdagens kläder
montel, oprah, sjunde himlen
tv-shop, tv-shop och lokalt väder
moln, regn, snöstorm
vart är sommarn?
på med skor, jacka, mp3, gott humör
missa buss, försen till jobbet
jag orkar inte mer, jag tror jag somnar
blöta skor, blöta kläder
jävla augustiväder




Övriga genrer av LaPetiteRobeNoire
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-08-16 08:29



Bookmark and Share


  Vind
Snyggt komponerad nyenkelhet, skapar en speciell tidsbild/känsla. Jag tror Sonja Åkesson skulle ha applåderat.
2007-08-16

    Nicklas VIP
jadu.. Eloge till dig som hinner med så mycket på morgonen! Jag hinner knappt vakna och klä på mig om jag ska iväg! Men så sant.. tråkigt väder.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan