Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1.40

sängen är så stor när du åker till jobbet
sängen är så tom utan dig

jag blir så pytte liten




Övriga genrer av LaPetiteRobeNoire
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-16 09:00



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Det är då det är så skönt att borra ner näsan i kudden och njuta av de där spåren som alltid dröjer kvar...
Carl-Erik
2007-08-16

  Obnoxious
Lilla lilla du i stora stora sängen
skulle behållt 90. Då är det skönt när dom åker :p
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan