Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur ska man annars ta sig härifrån?

nu ska jag tvätta bort mina synder med nyaste palmolive
sminka mig anständig
ta bussen till stan och börja leva




Övriga genrer av LaPetiteRobeNoire
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-16 13:18



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
lev för dagen
2007-08-17

    Oprofessionell
den här gillar jag, känns äkta.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan