Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så nära våra dofters längtan som kvällningen



släcker hon lampan som flämtar
lågande förväntans
liksom eldflugan befuktar eldstormen
söker rosendofter före skymningen

släcker lampan som bländar

vidgar blickar
skyler nakenhetor
varsamt smeker gyllenlockar

andhämtar

skyler mina händer
skötet hon blottar

penseldragens svepande mjuknader
sidenhåren nära bergets sluttningar

våra lystenheta kyssar
av fukten som flödar
sidenglänsor
lystnader

släcker vi lampan som rodnar







Fri vers av Ronny Berk
Läst 502 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-10 17:01



Bookmark and Share


  devilsangel
Otroligt vackert, som bara du kan..Med blandning av kärlek och erotik..livets njutningar..Härligt!
2007-11-11

  Anna Nickolausson
En tanke som värmer en frusen natt
2007-11-11

  nettizen
och nu rodnar nästan jag ... wow, vilken text! Många applåder för den!!!!!!!!!!!!!!!!
2007-11-10

  karenina VIP
när t om lampan rodnar, ja då är det hett! du är duktig på att få till erotiska alster som inte känns påflugna eller smetiga, här är ännu ett sånt exempel.
2007-11-10

  SusanneStrömstedt
En erotiskt laddad text :-)
2007-11-10

  isabel louise
oj..rodnar lampan! ..liksom eldflugan befuktar eldstormen..var får du alla metaforer från?! bra ordgömma måste det vara iaf! sensuellt o vackert rodnande poetat :)
2007-11-10

    Maria Malm
Sensuellt målande, så erotiskt så till och med lampan rodnar
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk