Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det stämde då. Möjligtvis stämmer det emellanåt fortfarande.


Sanningen

Sanningen är den
Att jag börjar tro att jag vill det här
Mardrömslös olycka
Det passar mig
Och konstant tillfredsställelse skrämmer
Jag skulle inte få ro


2003




Fri vers av maddieny
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-08-17 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maddieny
maddieny