Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ack.


A piece of heaven

To believe in heaven
And thereby naïve
When always missing
What killed me

I won\'t die again
There\'s no way I\'d manage
Still, it\'s written
I will


September 2004




Fri vers av maddieny
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-08-17 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maddieny
maddieny