Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskling.


Tröstlös hos stjärneögon

Mitt berusade hjärta
Lever på nytt
Och hoppet finns där
Utan viljan

Vetskapen om fara
Har återigen
Flytt
Men ängslan är tröstlös
Hos stjärneögon


Maj 2004




Fri vers av maddieny
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-17 17:04



Bookmark and Share


  Moonwater
auuuw den här gillad jag! =)
Du får en applåd och är bokmärkt min vän!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

maddieny
maddieny