Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Hulda, med den mjölkvita hyn, de kattgula ögonen och det flackande leendet. Jag tycker om dig.


Vita band och kaffe latte

Hon är vardagsvacker
I sin mjölkvita hy
Och kattgula ögon

Nervösa fingertoppar
Trummar mot bordsytan
Och leendet flackar

Allt medan jag betraktar
I stillhet
Och inspirationen
Växer sig större
För varje klunk av kaffe latte

Och hennes blick
Är spegelblank
Av sorg


Januari 2007




Fri vers av maddieny
Läst 653 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maddieny
maddieny