Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är ordet heron underbart, jag härleder det till hero = hjälte = min man som dog för snart 2 år sedan.....


The heron

Heron
jag smakar
på ordet
det
ligger
så bra i
min mun
och min enda - absolut enda
härledning
är
HERO
och
då råkar
det ha
samband
med att
min
hägersymbol
också är
min stora hjälte
- min kärlek -
som till sista
andetaget
förmedlade
sin
kärlek.....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-08-17 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP