Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslan


Svårt

Varför känner jag mig så ensam
Du finns ju här
Allt jag behöver är ju att prata med dig
Men jag är för blyg
Du är den personen jag har sökt efter att prata med
Varför ska det vara så svårt
Vi känner ju varandra lite
Varför ska det vara så svårt
Vi vet ju hur vi mår
Varför ska det då vara så svårt med att prata
Vi mår ju rätt så lika
Varför måste det då vara så himla svårt
Allt jag begär är att någon förstår mig inge mer




Fri vers av flora
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-08-17 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flora