Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blyghet,känsla och tid


fel

Det är så fel att vi aldrig hinner prata eller kunna prata ifred
Jag vill gärna säga allt till dig men jag känner att jag inte klarar av det
Eller så vet jag inte hur jag ska kunna uttrycka mig
Du kanske känner samma sak som mig vem vet förutom du
Varför ska det vara så svårt att prata
Vi har ju det som krävs men kanske inte det som gäller
Vem vet snart kanske båda är öppnade så att själen blir fri eller så är själen helt förstörd
Det får tiden avgöra
Tiden är svaret




Fri vers av flora
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flora