Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara...


Jag hör...

Jag hör inga röster
och ser ingen höst
ändock är jag rösternas röst...

Jag ser inga tårar
jag har ingen tår
ändock är jag tårarnas tårar...

Jag har ingen tro
jag känner mitt bo
ändock är jag en av troendets dårar...

Jag har inga röster
jag ser ingens höst
därför vet jag min inre röst...

och den ger mig så livliga kårar...




Fri vers av Jaramald
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-17 21:17



Bookmark and Share


  Thirre
Jag fick livliga kårar av den här texten! =)
2008-01-14

  Lena Renman
Hej
Tung text, om inre röster ger kalla kårar är det tungt ja,.
Väl beskrivet
lena
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald