Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer

 

en svart fjäril fann jag
klämd på min hals
vet nu att aldrig mer

blir jag vacker




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 22:51



Bookmark and Share


  Sara Boström
så vacker och sorgsen. Fin ordföljd och bra radbrytningar!
2007-08-18

  Albert
den här fick mig att känna sorg
oj vad tungt du skriver, vännen

aldrig mer
svart fjäril
klämd

aldrig mer vacker

:-(
2007-08-17

  Åsa Gustavsson VIP
nattens drottning har talat...
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth