Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om man är lycklig i tvåsamheten kan det förflutnas fasor skölja över en utan förvarning.... kanske något man aldrig kan fly ifrån.....övergivenheten




Tätat

 

 

När skymningen faller

lugnet lägger sig över byn

 

Desperat skrikande efter ömhet

tid bara för två

 

Ensamheten slickar sig längs väggar

som kryper tätare och tätare inpå

 

Fångad i sig själv

utan att hitta vägen ut

 

Liten i stor värld

ömkligt försöker växa i för stora kläder

Kanske en dag.....

 




Fri vers av nettizen
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-17 23:09



Bookmark and Share


  aftermath
du berör så det gör ont
för det är på riktigt
igen
och igen
2007-08-17

    ej medlem längre
Går och tar mig en smörgås....
Övergivenhet handlar om detta...
Att hitta alternativ..
Storslaget berättat!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen