Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomnande

 

Soldroppesstänk skimrande

så självklart

Lika uppenbart som rosens doft

i morgonskenet

innan dagen vaknat

på riktigt

 

Lustfyllt i harmonisk

naturlig samklang

Då rosen öppnar sina kronblad

och välkomnar

solens värme

Morgondaggen släpper tårar

i ren glädje....




Fri vers av nettizen
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-18 15:46



Bookmark and Share


    sunnanvind
Fantastiskt fin! Bokmärkes!
2007-08-20

  Ronny Berk
skönt lyriskt om rosors skimmer i morgons dagg... värmer orden dina som solen... ja...
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen