Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting i allting

jag är den krossade spegeln som låg vid vägkanten
jag är dropparna som faller från din droppande kran
jag är solkatten som dansar in genom ditt fönster
jag är din första suck på morgonen och din sista blinkning om kvällen
jag är fjädern som skatan tappade och flög ifrån
jag är en snöflinga om vintern
och en vitsippa om våren
jag är ingenting i allting
jag är en dagdröm
jag är du
jag är jag
punkt




Övriga genrer av Cirros
Läst 153 gånger
Publicerad 2007-08-18 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cirros
Cirros