Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut ingenting annat än detta.

viskande vind
löv som blåser bort för vintern
knarrande fotsteg på nedkyld mark
fötter påväg nån annanstans

köldfylld vind
tar med sig snö hit till vintern
knarrande fotsteg på frostklädd mark
fötter påväg ingenstans alls

värmande vind
gräset som vinner över frosten
striden är över
nu kan vi sova.




Övriga genrer av Cirros
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-11-18 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cirros
Cirros