Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja har tagit piercingen i ögonbrynet nu, men det vet inte mamma förstås, men det gör äckligt ont att





(Det är så fruktansvärt lätt
att gömma något i sig själv)

Snöflingor faller över Stockholm
varför är det bara jag som märker
att sommarsnön har snöat över
ögon och öron och kylt ner alla känslor

(Det är så äckligt lätt att bara dra luggen för
så finns det ingen som ser)

alla fontäner är is
alla tårar blir till istappar
som spetsar mina fötter

men lite vita lögner dör ingen av
(bara den som uttalar dem)
men det gör så äckligt ont att säga förlåt

och så länge man bara kan sluta allas ögon
så funkar det väl bra ändå

?




Fri vers av Samndra
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-08-19 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra