Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I somras när jag var på målarkurs hittade jag en mussla i sjön - jag fortsätter på det temat i mina tankar......


Du mussla....


Du mussla
som fick mig
att inse att
man
inte kan äga
allt som är
värdefullt

Du mussla
som visade
mig din
innevånare
och utan att
någonsin
få veta

om du
innehöll
den omtalade
pärlan
blev då
återbördad
till ditt hem

Som tack
öppnade du
mitt kreativa
hjärta
som var
blockerat
av sorgen

...... och
min
vackraste
bild
kom till




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-08-19 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP