Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ett gammalt uttryck \"ger och tar med samma hand\".


Balansräkning

Det gamla talesättet
ger och tar med samma hand
är mer aktuellt än någonsin för
det verkar vara modernt numera
att ge en bit för att få behålla vänner
sedan tar man den biten och lite till för
att ånyo ge en bit igen så att det inte blir
helt tomt i sparbössan och jag undrar hur det
blir när det är dags för sluträkning och sanningens
minut ska visa saldo och balansräkning för att i s v a r t

på. . . . . . . . v i t t B E V I S A vem som gav och vem som tog





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-08-20 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP