Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anteckning

 

som landskap är det
olika stämningar, färger
detta inom oss mellan skären

det är inte nödvändigt
att benämna allt sådär
men inte heller att avstå helt

så,  det är nog att hitta
det där mitt emellan
som gör att floden inte

stannar upp




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-20 12:11



Bookmark and Share


  Albert
tur det där mittemellan finns för en flod
2007-08-20

  rebecca d VIP
ja, det var en fin bild för detta med kommunikation och livet i allmänhet o i synnerhet i relation.
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth