Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetic Poetry

I min låda finns bara du.
Och jag, så att du har sällskap.
Och ett ljus. Så du kan se.
Och en kudde, så du har mjukhet.
Och en filt så du har värme.
Och jag igen. Jag glömde ju kärlek.







och beröring.
Och längtan.
Och valser.
Och glädje.

Till min supermänniska.




Fri vers av Prisma
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-20 20:50



Bookmark and Share


  Henrik Perälä
Snyggt på ett trevande men säkert sätt! Ger riktigt skön känsla.
Skulle dock vilja byta ut sista raden... ;)
2008-09-05

  Ola Rydberg
Ja mycket fint
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Prisma
Prisma