Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens skull

När jag ser dig vill jag bara smälta, för du är så het.
När jag ser dina vattenblåaögon har jag lust att drunkna
idom.
När jag ser dina tårar rinna har jag lust att gråta för
din skull.
När jag hör ditt skratt så vill jag skratta med dig,
för då vet jag att du är lycklig.

Jag vill vill smälta, vem har sagt att jag inte vill
drunkna? Varför skulle inte jag kunna gråta om du är ledsen?
Om du skrattar så måste jag också få känna mig lycklig,
när jag är lycklig så skrattar jag
jag gör det för kärlekensskull.
Så gör något för mig.
Håll om mig ända tills den dagen jag smälter eller drunknar
i dina ögon.
Jag vill känna mig trygg. Kan du uppfylla min dröm?




Fri vers av erinu som elin
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erinu som elin
erinu som elin