Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hopkok av mina tankar är detta

Vad konstigt allt kan bli. Om det blir. När det blir. Hur det blir. Kanske kan det … om man vill … eller inte … bli något annat. Ingen vet. Vem man är. Men alla tror … att de vet. För de måste tro … för tro ger trygghet. Ingen vill vara otrygg. Otryggt är dåligt. Så är det. Eller inte.

Folk vill veta … för att förstå. För de tror att de förstår. Genom att veta. Så naivt. Så oskuldsfullt. Så man ger dem … ger dem information. Låter dem tro. Att de förstår. Att de vet allt. Så att de blir lugna. Så att de inte tjatar. För de kommer aldrig förstå …att de inte kan förstå.

Men hur ska de veta … vem jag är. När jag inte vet. Vem jag är. Jag bara är. Jag. Ingen annan vet. Inte ens jag.

Ett hopkok av mina tankar. Är detta. Vad snurrigt. Livet är. Vad konstigt allt kan bli. Inte som jag tänkt mig. Mitt liv. Mitt liv är inte jag. Jag vill bara fly. Men alla andra … vill att jag ska stanna. De som tror att de vet … att jag är jag.




Övriga genrer av Glittra G
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-21 01:03



Bookmark and Share


    Melona
superb!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G