Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är min ring of fire

Känslorna sprakar.
Skriker.
Bråkar.
Och slåss.

Med varandra.
I ett virrvarr.
I en blandning av eufori och domedagen.

Det är aldrig en lugn stund.
Bland mina känslor.

Men mitt i allt kaos.
Finns det något som aldrig förändras.
Som alltid är konstant.
The ring of fire.

Jag känner mig utvald.
För jag skulle aldrig välja detta själv.

Han är min ring of fire.
Och det bränner hela tiden.
Både av nöd och av lust.

Min brännskadade kropp behöver läka.
Men det bildas nya sår hela tiden.
Och jag kommer närmare och närmare elden.

Han är min ring of fire.
På ont och på gott.

Tyvärr kan man inte välja.
Vem man delar ring med.




Fri vers av Glittra G
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-26 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittra G