Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om tyr sej kvällen mot natten



förnimmer jag doften av din nakenheta kropp
som fängslar mej under smekfulla vågor
när jag slingrar mej mot kvällningen
för just då känner jag din längtan
som flöden av löften till öppen hud
ser slutna ögon som slukar min längtan

under tystnaden

viskade du

då fängslar jag dina lekfulla läppar
åtlar som vore snaror för vidders vita ripor
just när jag känner den varmhetaste av tyngder
alla de safter som bubblar inom den ljuvligaste av källor
viskar du ordet förebådar de fulländade njutningar

under tystnaden

tyr sej kvällen mot natten
under njutningen

då viskade du

tystnade vi

inte










Fri vers av Ronny Berk
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-22 19:53



Bookmark and Share


  Catrin
Underbart sensuellt.... fyllt av kärleksfullhet som sjuder av åtrå. Härligt!!!
2007-08-23

  Anna Nickolausson
nästan så man kan känna närheten genom orden
2007-08-22

    Maria Malm
Fängslande sensuellt vacker.
2007-08-22

    ej medlem längre
Sensuellt vacker!!*L*
2007-08-22

  SusanneStrömstedt
Nu fick jag tårar i ögonen!!
Du skriver så vackert Ronny!!
Bokmärkes och Applåder!!!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk