Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Havet är MITT - \"vår\" klippa är ledig. Min älskade finns med mig i mitt hjärta, hans kropp finns i havet utanför.....


Stilla kväll i solnedgång


Varje gång jag sitter här känner jag min älskade bredvid mig
ser jag honom skaka vatten ur örat
och skratta
mot solen

hör jag honom säga
ahhh vad gott
med kaffe nu
den saltvåta kramen

åh den vill jag ha
nu och nu och nu
sätter mig på
uppvärmd klippa

och när jag
simmar ut
förnimmer jag
hans närvaro

Solnedgången gör horisontlinjen orangefärgad
himlen är blå som hans varma ögon
alla våra minnen slåss om plats i
mitt hjärta

Granithällsvärmen
och saltmättnaden
får mig att njuta
men minnena ryms inte

..... ännu är hjärtats sorg större




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-21 18:23



Bookmark and Share


  Rachel Roth
du förmedlar er gåva så vackert och öppet
2007-08-21

  * Ammi *
vilken hyllning till kärleken o samhörigheten .. minnen ja, vad vore vi utan dem?
vackert skrivet
2007-08-21

  © anakreon VIP
Jag sänder dig en medkännande,
allvarsam applåd.
Carl-Erik
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP