Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En plötslig känsla, som varat i över en timme.


Inte lycka


Som att knäppa
med fingrarna
var stegen
nedför
trappan inte
tunga längre

mitt göromål
för stunden var
inte stort
men som allting
sista tiden var
det tungt

Men
INTE NU
och
jag känner
inte
igen mig

En tyngd
släppte taget
och visserligen
är det inte
l y c k a
men viss optimism är inte heller så dåligt....jämförelsevis




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-21 20:55



Bookmark and Share


  Rachel Roth
en välbehövd frist
ett frirum i sorgen och utmattningen
tänker jag vid läsning av denna
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP