Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i mörkret

Han sjönk allt mer
ner i sitt eget mörker.
Dold för världen omkring
till intet förvandlad.
All kontakt bruten
med omvärldens tröst.
Allt mer försjunken
invid dödens gränsland.

Det var hans val
för han ville inte leva
på verklighetens villkor
Så han tog beslutet
och så var han borta.

När någon dött
finns bara en gravsten
med ett namn.
Men över någons mörker
finns ingen gravskrift.
Inga minnesord
sägs över den
som tar sitt eget beslut
över det egna livet.


.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 706 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-21 23:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara att han är en feg stackare. "Han tog den lätta vägen."
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP