Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte varför denna blev på engelska, bara kändes så


din värsta fiende

 

walk with fear

and the sun

will not appear




Fri vers av stronza
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-22 14:53



Bookmark and Share


  Carlita
klokord! sån är det, rädslan skymmer solen, solen skymmer rädslan likaså, oftast iaf :)
2007-08-23

  Night Soul Woman
Love
with no fear
in your eyes
and the sun
will rise ;)

Bra skrivet!
*applådis*
2007-08-22

  Jan Linderoth
Good adwise, winterlady.
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar