Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

 

 

Känslor sprudlande likt miljoner

maskrosfrön spridda för vinden

Samlas

gror

Där de hittar bäst växtkraft

 

såsom

 

känslorna som hyses för dig

Lyser likt gulaste maskrosfält i soligaste sommardag

Formar

Belyser det viktiga

i att känna

 

Att faktiskt känna

på riktigt

 

Att man lever




Fri vers av nettizen
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-22 15:33



Bookmark and Share


  glittertindra
det är livet... att känna att man lever på riktigt...
2007-08-23

  Thommy
Tittar på Riel och håller med, du verkar ha hittat platsen där du gror som bäst, vackert skrivet.
2007-08-22

  issac.a.m
Härlig läsning...
2007-08-22

  Ronny Berk
dina lyriska frön gror... knoppar spirar och blomman utslår i sin fägring...
2007-08-22

    Lindizz
mycket bra skrivet...härlig text!
2007-08-22

    ej medlem längre
Du har hittat en ny stil att framföra det du känner tycker jag. Denna är mera närvarande än dina tidigare texter...*L*
Applåd!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen