Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B-kort, vägen till helvetet

när man sitter där känns det som att man sitter brevid hitler och ska få domen, leva eller dö

som att man stod utanför himlaporten och gud ska säga, himlen eller helvetet


...men det är bara vägverket som bestämmer om man ska få körkort eller inte
jag tror det känns ungefär lika hemskt




Övriga genrer av LaPetiteRobeNoire
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 20:37



Bookmark and Share


  Obnoxious
Söta vännen jag tror på dej!
Och skiter det sej så kan vi dricka massor med vin för då kan man inte köra bil ändå :D
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan