Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nykär & nervig

det pirrar i mig
i magen

så fort jag ser dig

speciellt när du sover och låter mmm
så fort jag tar i dig




Övriga genrer av LaPetiteRobeNoire
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-08-22 20:40



Bookmark and Share


  Obnoxious
Mmmmm.. det är så mysigt! :)
(fast nu tänker jag ju bara på mmm marabou, ja du vet ju hur jag är)
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan