Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara kunde sluta stirra upp mot din balkong



om jag bara kunde sluta stirra upp mot din balkong
öppen
eller
stängd

analysera
är du där du sa att du skulle va
kom du inte iväg?
är du där ja vill att du ska vara?
men att du bara glömt mig?

sitter här med det trygga säktra varma å givande
som jag snart är redo att utforska
din chans ryker nu

jag bör gå ut på nya vatten
för dina har ja seglat på innan
och där är stormarna farliga
men det farliga drar i mig
bränner mer
åtrår mer

kan du inte bara vara annorlunda än det ja tror att du är
bevisa motsatsen för mina känslor
lura mitt hjärta
men ta mig efter denna väntan
för då är ja så säker
att det går att finna
det ja inte trodde man kunde finna i en å samma människa

Glädjen, strömmarna, närheten
å
framtiden






Fri vers av MinnaSofia
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 22:23



Bookmark and Share


    Damm
ÅÅÅÅÅÅ, längtan önskan hoppet! Driver till vansinnets mardrömskant tills man faktiskt funderar på om det gör ont att landa ifall man hoppar....bra skrivet!!
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia