Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll som denna

Med dig så har jag inget över
för ord eller tankar på ett nu

Med dig så är allt harmoni
då mitt hjärta glöder
och ingen vinter finns

Med dig glider tiden
från natt till dag
som en melodi i saknad av moll

Utan dig
en kväll som denna
då du är långt härifrån
kommer orden

som slås tillbaka mot en mur
byggd av saknad och bevis

En kväll som denna
förstår jag
att jag älskar dig
och att ingen annan finns




Fri vers av MinnaSofia
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-26 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia