Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott nytt år!


Smakar lycka?

Hur smakar lycka?
minns inte

min kropp försöker tolka
hur den ska agera och må

med en lycka som stannar

Men jag mår bara illa
och äger nerver som misshandlar mitt hjärta

Minns inte
.... så länge sen

Men länge sen är ingen förklaring
för länge sen minns smärta
väljer jag vad som finns kvar i mina minnens kanaler

Hur känns lycka?
Jag bara skakar
minns inte
vill lära mer
om tillit

Tacksam över dig i mitt liv
du lär mig varje morgon
när din mage värmer min rygg
att lycka är mitt nya år




Fri vers av MinnaSofia
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-31 10:48



Bookmark and Share


  marjasara
Då hoppas jag att du kommer minnas igen, för det finns ju där inne :) Härligt att sova sked!!
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia