Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om resan genom livet...


Jag flyter...

Moder jords blodomlopp
sköljer mig genom livet
som en barkbåt
i smältvattenvirvlar

Jag dras ned
virvlar runt
drunknar
ser åter solen
genom ytans droppkaskader

Som av nygråtna tårar
i hundratal
så glittrar min våta hud
för att sedan torkas
av vinden




Prosa (Prosapoesi) av Vildine
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-08-23 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildine
Vildine