Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland undrar man bara...


Poet eller människa...

Är jag en poet nu
när du får dela mitt innersta
när jag öppnar mitt liv
mitt hjärta

Öppnar hänglåset
som stängt inne mina tankar
mina känslor
delar dem med dig främling

Visar dig mitt sätt
att uppleva världen
att beskriva varje sten
varje daggdroppe

berättar hur jag gläds
hur jag lider och våndas
älskar och hatar
skrattar hejdlöst

om du inte läst mina känslor
vore jag då bara människa




Fri vers av Vildine
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 16:24



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
ja, du vore bara en människa
om jag inte läst dina känslor.

Någon magisk mystik över din text.
Som, vi är så mycket mer än vad
vi kan kategorisera oss i.

Mycket intressant.
2007-08-24

  sistermoon
Jag skulle nog vilja säga både och - poet OCH människa - för var börjar den ena och var slutar den andra (?)
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Vildine
Vildine