Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det helt enkelt såhär...


Det är du...

Det är du
som färgar mitt blod djuprött
Det är du
som ger mig syre att andas
Det är du
som är min värmande eld
Det är du
som är mitt svalkande regn
Det är du
som är mitt leende
Det är du
som är mitt lugn
Det är du




Fri vers av Vildine
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildine
Vildine